Verkopen en omruilen van uw bedrijfslinnen

Onze service bestaat eruit de juiste soorten en kwaliteiten in samenspraak met u, onze klant, uit te zoeken en te selecteren.

Advies verlenen bij de aankoop van werkkledij

Bij het uitkiezen van beschermende werkkledij is het belangrijk steeds rekening te houden met de daaromtrent geldende normen en standaarden. Bij aanschaf van werkkledij is het dan ook raadzaam om zich als werkgever te laten bijstaan door verschillende specialisten terzake. Hierbij gaat het niet alleen over de producenten van werkkledij maar zeker ook over de textielverzorger die de wasbaarheid, de kleurvastheid en mogelijke krimpeigenschappen van de kledij kan testen en beoordelen. Wat dat betreft zit u bij Wasserij St. Lucie meer dan goed: ons bedrijf kan zich beroepen op 60 jaar ervaring als textielverzorger waardoor wij een enorme knowhow bezitten om u tijdens het keuze- en ontwerpproces van uw bedrijfskledij met raad en daad bij te staan. 

Voor meer informatie omtrent het wettelijk kader betreffende werkkledij kan u meer lezen in ons kenniscentrum.


Service


Wij helpen u niet enkel met het het uitkiezen van de juiste kledij, U kan beschadigde of afgekeurde kledingstukken bij ons ook steeds omruilen voor nieuwe stukken. Zodoende helpen wij u in uw streven uw mensen steeds in de beste omstandigheden te werk te stellen.